Nieuws

[2-1-2018] Happy 2018!
Amstelland Fysiotherapie wenst u een sportief en gezond nieuwjaar!


 

[19-12-2017] Tariefinformatie 2018
Vanaf 1 januari 2018 zijn onze fysiotherapie- en sportgroeptarieven als volgt:

Fysiotherapiebehandeling in onze praktijk: €34,-

Fitness (Seniorenfitness, Fysio Fitness):

Jaarabonnement
1x per week €250,-
2x per week €425,-
3x per week €602,-

Kwartaalabonnement
1x per week €77,-
2x per week €133,-
3x per week €184,-

Onze overige tarieven veranderen niet. In de laatste week van 2017 passen we het tarievenoverzicht op deze website en in onze informatiefolders aan.


[07-12-2017] Dienstregeling lijnbussen Amstelveen verandert
Vanaf 10 december verandert de dienstregeling van de lijnbussen in de regio Amstelveen. In de buurt van Ziekenhuis Amstelland verandert er ook het één en ander. Per 10/12 is de busregeling rondom het ziekenhuis als volgt:

Vanuit Uithoorn, via Waardhuizen en Groenelaan:

  • Lijn 174: Richting Amstelveen busstation (uitstappen bij halte Ziekenhuis)

Vanuit Station Amsterdam Bijlmer Arena en Ouderkerk aan de Amstel:

  • Lijn 356: Richting Haarlem Station NS of Amsterdam-ZO Bijlmer/Arena (uitstappen bij halte 'Langerhuize': vanaf hier is het enkele minuten lopen naar de hoofdingang van het ziekenhuis)

Vanuit Amstelveen Westwijk en Bovenkerk:

  • Lijn 165: Richting Amstelveen busstation, overstappen op lijn 174: Richting Uithoorn (uitstappen bij halte Ziekenhuis)

[24-11-2017] Geslaagd voor de Plus-audit
Op donderdag 23 november heeft een auditeur onze praktijk getoetst op de meest scherpe richtlijnen die door ziektekostenverzekeraar Zilveren Kruis en het KNGF gesteld worden; het Plus-traject. Ons team van collega's heeft de afgelopen periode keihard gewerkt om deze audit optimaal te laten verlopen. Met trots kunnen zeggen dat we voor dit meetmoment geslaagd zijn! Een belangrijk moment voor onze praktijk. We zijn erg blij met deze positieve uitkomst.


[24-10-2017] Gezocht: geregistreerde bekkenfysiotherapeut
Wij zijn een fysiotherapiepraktijk gevestigd binnen de muren van Ziekenhuis Amstelland, te Amstelveen. Ons team bestaat uit dertig collega’s met allemaal een eigen specialisme. In onze praktijk wordt eerstelijns fysiotherapie gecombineerd met de therapie in Ziekenhuis Amstelland. Tevens verzorgen we de fysiotherapie voor revalidatiecentrum Reade en hebben we diverse fitnessgroepen.

Wie zoeken wij?
Een bekkenfysiotherapeut die het leuk vindt om leiding te geven aan een team van twee therapeuten dat zich bezighoudt met zwangerschaps- en bekkengerelateerde klachten. Je bent een teamplayer die goed kan samenwerken met specialisten uit het ziekenhuis, binnen een divers team van therapeuten.

Wat bieden wij?
In eerste instantie beslaat de functie twee dagdelen per week, met de mogelijkheid tot uitbreiding. 

Onze huidige bekkenfysiotherapeut vertrekt op korte termijn en we willen ervoor zorgen dat het door haar opgebouwde patiëntenbestand kan blijven bestaan en in de toekomst kan uitbreiden.

Kunt u zich vinden in bovenstaand profiel? Stuur dan uw brief en curriculum vitae naar amstellandfysiotherapie@gmail.com, ter attentie van Herman Jan Kessler.


[20-10-2017] Geen afspraken meer inplannen via website
Vanwege privacyoverwegingen hebben we besloten om de 'Afspraken'-button van onze website te verwijderen. Waar wij zelf zo zorgvuldig mogelijk met patiëntinformatie omgaan, kunnen wij op dit moment onvoldoende veiligheidsgarantie bieden voor wat betreft de informatie die ons via onze website toekomt. Per e-mail afspraken inplannen kan wel, evenals telefonisch uiteraard.


[19-10-2017] Goed nieuws: hartrevalidatie voor iedereen
Vanaf 1 januari 2018 maakt het niet meer uit of je basisverzekerd of aanvullend verzekerd bent voor wat betreft de hartrevalidatie in Ziekenhuis Amstelland. Tot nu toe werd de hartrevalidatie in Ziekenhuis Amstelland vergoed vanuit de aanvullende verzekering en moesten mensen met een basisverzekering zelf voor de kosten opdraaien. Vanaf de jaarwisseling behoort dat tot het verleden. In 2018 kunnen alle mensen die in Ziekenhuis Amstelland zijn opgenomen met een acuut coronair syndoom (daaronder vallen: hartinfarct, dotter, instabiele pijn op de borst, hartklepoperatie, bypassoperatie) in onze praktijk revalideren, ongeacht het type verzekering. 


[06-09-2017] Ook dit jaar sponsor van Het BeterBoek van Ziekenhuis Amstelland
Ook dit jaar zijn wij sponsor van Het BeterBoek dat voor de kinderafdeling van Ziekenhuis Amstelland wordt uitgegeven. Voor veel kinderen is een ziekenhuisopname een ingrijpende en indrukwekkende gebeurtenis. Het BeterBoek helpt om angst en onzekerheid bij kinderen te reduceren en daarom steunen wij dit initiatief.


[15-08-2017] Nieuwe sportgroep: BekkenFit
Vrouwen met klachten gerelateerd aan de zwangerschap, kunnen vanaf heden terecht in onze BekkenFit-sportgroep. In deze groep kunnen vrouwen trainen onder begeleiding van fysiotherapeuten die gespecialiseerd zijn in het behandelen van zwangerschapgerelateerde klachten. Onze korte lijnen met de specialisten uit Ziekenhuis Amstelland kunnen bijdragen aan een optimaal trainingstraject. De BekkenFit-groepen vinden plaats op maandag en vrijdag van 9.30-10.30 uur. 


[01-07-2017] Pluspraktijk per 1 juli
Met gepaste trots kunnen wij melden dat we per 1 juli 2017 een Pluspraktijk zijn. Dat houdt in dat we voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen van ziektekostenverzekeraar Zilveren Kruis/Achmea. De kwaliteitseisen hebben onder andere te maken met onze verslaglegging en intervisies. We zullen er alles aan doen om aan de hoogste kwaliteitseisen te blijven voldoen. Dit is in elk geval een mooie stap!


[31-05-2017] Teamversterking: Master Sportfysiotherapie
Woensdag 7 juni verwelkomen wij een nieuwe collega in onze praktijk; Andres Landman. Andres is master in de sportfysiotherapie, dus mensen die op zoek zijn naar een sportfysiotherapeut kunnen vanaf komende maand bij ons terecht. Andres zal in eerste instantie op woensdagen bij ons aan het werk zijn.


[28-05-2017] Cardiologische zorgbrug
Wanneer een hartpatiënt na een ziekenhuisopname door de fysiotherapeut te zwak werd bevonden om deel te nemen aan ons hartrevalidatietraject, dan kreeg hij of zij specifieke adviezen en oefeningen en keerde huiswaarts. Deze patiëntcategorie bleek echter vaak op korte termijn opnieuw in het ziekenhuis te belanden, vaak opnieuw met hartklachten, maar ook met alternatieve klachten. Om die reden is er een onderzoek met betrekking tot de zogenaamde cardiologische zorgbrug gestart. Het AMC, OLVG, het Ter Gooi Ziekenhuis en Amstelland Fysiotherapie werken hieraan mee. Het onderzoek impliceert dat wanneer patiënten te zwak blijken om in ons hartrevalidatietraject in te stromen, een fysiotherapeut de patiënt aan huis gaat behandelen. De focus ligt in dit traject (dat valt onder hartrevalidatie) op de hulpvraag en het dagelijks functioneren van de patiënt. Tevens heeft de therapeut een belangrijke signalerende rol en is goede communicatie met de wijkverpleegkundige essentieel. 


[13-04-2017] Veel belangstelling voor informatieavond 'Fit ouder worden'
Woensdagavond 12 april vond in onze eigen sportzaal de informatieavond met de titel 'Fit ouder worden' plaats. De avond werd geinitieerd door Stichting Vrienden van Ziekenhuis Amstelland en Kees de Zeeuw en Henk van der Weijden verzorgden tijdens deze goedbezochte bijeenkomst de presentaties. Zoals de titel doet vermoeden gingen de presentaties over hoe mensen op een gezonde, actieve manier oud kunnen worden.


[28-03-2017] Reanimatiecursus
Vorige week heeft een groot deel van ons team een reanimatiecursus gevolgd. Voor alle deelnemers betrof het een herhalingscursus, maar het is toch goed om dergelijke materie met enige regelmaat opnieuw door te nemen. Alle cursisten zijn met vlag en wimpel geslaagd! Klik hier voor de foto's.


[20-03-2017] Open Dag 2017 groot succes!
Zaterdag 18 maart vond de Open Dag van de Zorg 2017 plaats. In totaal bezochten ongeveer tweeduizend mensen Ziekenhuis Amstelland en gelukkig kwamen de meesten van hen ook even bij onze fysiotherapiepraktijk langs. De suikerspinnen en het springkussen waren enorm populair en ook onze fitnessapparaten zijn goed getest. Kortom: een zeer geslaagde dag! Klik hier voor een fotoverslag.


[17-03-2017] Kom zaterdag naar de Open Dag!
Momenteel zijn we druk bezig met het opblazen van het springkussen en honderden balonnen. De folderrekken worden klaargezet en suikerspinmachine is klaar om te spinnen. En het allerbelangrijkst: onze therapeuten zijn klaar voor uw komst. Het weerbericht belooft weinig goeds: een mooie gelegenheid om bij ons langs te komen. 

Nog even een opsomming van de activiteiten van Amstelland Fysiotherapie tijdens de Open Dag:

- Diverse tests en metingen.
- Fysiotherapeuten die vragen beantwoorden.
- Springkussen.
- Suikerspinmachine.
- Workshops.
Fitnessabonnementen met 25% korting.
- Uitproberen van de C-Mill loopband.
- Gratis balonnen, rekenmachines, folders en krantjes.

We zijn geopend van 10.00 tot 16.00. Hopelijk tot dan!


[15-03-2017] Aanstaande zaterdag maarliefst 25% korting op alle fitnessabonnementen
Zaterdag 18 maart staat de Open Dag van de Zorg op het programma en die dag heeft u exclusief de mogelijkheid om bij ons een fitnessabonnement af te sluiten met 25 procent korting. De Open Dag is bij uitstek de gelegenheid om u over onze diverse fitnessopties te laten informeren en onze apparatuur te bekijken. De ideale kans om sportief aan de lentemaanden te beginnen! Let wel; de 25 procent korting geldt alleen op de Open Dag van zaterdag 18 maart en geldt louter op abonnementen die in onze praktijk worden afgesloten.


[13-03-2017] Volledige Open Dag-programma Ziekenhuis Amstelland
Terwijl Nederland druk is met de landelijke verkiezingen van woensdag, zijn wij vooral bezig om de Open Dag, die zaterdag de 18e op het programma staat, zo leuk en informatief mogelijk te maken. Ook Ziekenhuis Amstelland zelf doet er alles aan om de dag tot eens succes te maken. Klik hier om het hele programma te bekijken.


[10-03-2017] Toegevoegd aan Open Dag-programma: mini-workshop "Even op adem komen"
Ons Open Dag van de Zorg-programma krijgt steeds meer vorm en inhoud. Zodoende zijn er mini-workshops aan de activiteiten op de Open Dag toegevoegd. Onze collega Marijke van der Zwaan zal de workshops verzorgen en hebben de titel "Even op adem komen" (klik voor meer info op de afbeelding rechts).

De workshop "Even op adem komen" duurt ongeveer een kwartier en staat die dag (zaterdag 18 maart) viermaal op het programma: 12.00 uur, 12.30 uur, 13.00 uur en om 13.30 uur.

Hopelijk tot dan! 


[08-03-2017] Qualiview certificaat 2016 behaald
Alle patiënten die door ons behandeld worden, hebben aan het einde van het behandeltraject de mogelijkheid om een beoordeling te geven. Die beoordelingen worden doorgestuurd naar Qualiview; die de statistieken bijhoudt. Deze week ontvingen we een certificaat met daarop onze gemiddelde score van het jaar 2016: een 9,0, maarliefst. Daarmee behaalden we een bovengemiddelde score, waarop we erg trots zijn.


[02-03-2017] Open Dag van de Zorg 2017
Op zaterdag 18 maart staat de Nationale Open Dag van de Zorg op het programma en ook Ziekenhuis Amstelland opent die dag haar deuren van 10.00 tot 16.00 uur. Uiteraard heeft ook Amstelland Fysiotherapie die dag weer een leuk programma met diverse actieve en informatieve onderdelen voor jong en oud. Het exacte programma zijn we nog aan het samenstellen. Houd onze website in de gaten voor updates!


[15-02-2017] Een 9,1 als gemiddelde Qualizorg-beoordeling
In de periode van 15 november 2016 tot en met 15 februari 2017 hebben we een 9,1 als gemiddeld Qualizorg-cijfer gekregen. Een cijfer dat voortkomt uit de beoordelingen van patienten, nadat ze door ons zijn behandeld. Een uitstekende score, ruim boven het landelijk gemiddelde, waarop we erg trots zijn. Echter doen we er uiteraard alles aan om deze behandelscore gedurende de rest van het jaar te verberen.


[30-01-2017] Vragenlijst Qualizorg flink ingekort
Wanneer u fysiotherapie (of een andere vorm van zorg) heeft gehad, ontvangt u aan het eind van dat behandeltraject een enquete van Qualizorg. Om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk mensen deze enquete invullen, is de vragenlijst flink ingekort tot slechts vijftien vragen. Door de vragenlijst in te vullen draagt u bij aan het verbeteren van de zorg. Klik hier voor de bijbehorende video op Youtube.


[10-01-2017] Tarieven voor 2017 ongewijzig
We hebben besloten om onze tarieven voor zowel de fysiotherapiebehandelen als voor onze sportgroepen niet te verhogen voor 2017. Een overzicht van onze tarieven vindt u hier.


[02-01-2017] Een sportief en gezond 2017 gewenst!
Amstelland Fysiotherapie wenst iedereen een sportief en gezond nieuwjaar toe.


[11-11-2016] HKZ-certificaat behaald
Vanaf heden is Amstelland Fysiotherapie een HKZ-gecertificeerde fysiotherapiepraktijk. Op donderdag 10 november hebben we een audit gehad voor wat betreft onze eerstelijns fysiotherapie, en deze positief doorstaan. We hebben lang en hard gewerkt om het HKZ-certificaat te behalen en zijn zodoende erg trots op dit kwaliteitslabel.


[20-10-2016] Verhuizing van onze balie
Wellicht is het u eerder deze week al opgevallen, maar we zijn momenteel druk aan het verbouwen. De balie van onze praktijk wordt namelijk verplaatst van de vertrouwde plek naar de voorkant van de gang; direct bij de ontvangstruimte. Hierdoor zijn we nog beter zicht- en daardoor vindbaar voor iedereen. Op zeer korte termijn wordt de nieuwe balie in gebruik genomen.


[23-08-2016] Sponsor van HetBeterBoek
In Ziekenhuis Amstelland komen veel kinderen op de kinderafdeling en dagbehandeling. Omdat ziekenhuisbezoek voor veel kinderen in ingrijpende ervaring is, bestaat HetBeterBoek. HetBeterBoek wordt gratis aan de kinderen gegeven en helpt bij het wegnemen van eventuele angst en bij een goede voorbereiding voor de kinderen. Wij vinden dat belangrijk.


[05-08-2016] Olympische Spelen live bij ons te zien
Mocht u, net als wijzelf, de komende weken de Olympische spelen willen volgen, dan hoeft u daarvoor niet thuis te blijven. In onze sportzaal hangt namelijk een groot scherm, waarop we via een beamer zoveel mogelijk van de Spelen in Rio uitzenden. Helaas vinden de meeste wedstrijden 's nachts plaats, maar overdag hebben wij NPO1 aanstaan, om zo min mogelijk te missen. Nu nog hopen op die Nederlandse gouden plakken!


[01-06-2016] Nieuwe behandeling: spanningshoofdpijn
We hebben een nieuwe behandeling aan ons brede scala aan behandelingen toegevoegd: het behandelen van spanningshoofdpijn. Mensen die last hebben van deze klacht, kunnen aan de hand van een afgestemd programma behandeld worden. Hier vindt u meer informatie over spanningshoofdpijn en de behandeling.


[26-05-2016] Even voorstellen: onze nieuwe medewerkers
De afgelopen maanden hebben we een aantal nieuwe medewerkers kunnen verwelkomen in onze praktijk. Niels Alderding is aangesteld als oefentherapeut/Mensendieck, Marsha Burggraaff ondersteunt de kinderfysiotherapie, Marit Preijde is algemeen fysiotherapeut die ook in Ziekenhuis Amstelland werkzaamheden zal gaan verrichten en Ingrid Grosveld is bekkenfysiotherapeut. Binnenkort zullen zij, net als alle andere collega's, een eigen pagina met iets meer persoonlijke informatie krijgen op deze website.


[01-04-2016] Informatieavonden artrose groot succes
De afgelopen weken hebben er twee informatieavonden over artrose plaatsgevonden in de sportzaal van onze praktijk. Tijdens allebei de avonden gaven dr. De Vries, orthopeed in Ziekenhuis Amstelland en Henk van der Weijden, fysiotherapeut van Amstelland Fysiotherapie presentaties over artrose. Bij elkaar hebben we ruim tweehonderd mensen kunnen verwelkomen; een opkomst waarop we op voorhand alleen maar op hadden hopen. Omdat het onderwerp artrose zo populair is gebleken, bestaat de kans dat er vaker een info-avond over dit onderwerp georganiseerd zal worden. Als dat weer het geval is leest u dat uiteraard op deze nieuwspagina. Voor een foto-impressie klikt u hier.


[21-03-2016] Tweede informatieavond over artrose op woensdag 30 maart
De animo voor onze informatieavond over artrose (slijtage) van vorige week was zo groot dat er besloten is om een tweede avond te organiseren. Deze zal paatsvinden op woensdagavond 30 maart in de sportzaal van Amstelland Fysiotherapie. Via deze link kunt u zich opgeven.

Het programma is als volgt:

-19:00-19:30, Inloop met thee en koffie.
-19:30-20:15, Presentatie over slijtage van de heup en de knie, door Jasper de Vries, orthopeed in Ziekenhuis Amstelland.
-20:15-20:45, Wat kan ik zelf doen om artroseklachten te voorkomen en verminderen? Presentatie Henk van der Weijden van Amstelland Fysiotherapie.
-20:45-21:15, Vragen en mogelijkheden om in de zaal van Amstelland Fysiotherapie oefeningen te doen.

Graag tot dan!


[15-03-2016] Inschrijven reservelijst en/of tweede informatieavond slijtage
Vanwege de grote hoeveelheid aanmeldingen, is het niet helaas meer mogelijk om u aan te melden voor de informatieavond over slijtage van woensdagavond 16 maart. Wel kunt u zich via deze link aanmelden voor de reservelijst, waarbij u bericht ontvangt indien bezoekers zich afmelden. Tevens zal er zeer waarschijnlijk op korte termijn een tweede informatieavond over slijtage plaatsvinden. Door u nu alvast op te geven, kunt u daar in ieder geval bij zijn, al is de datum momenteel nog onbekend. Wanneer er meer over de tweede avond bekend is, melden we dat uiteraard zo snel mogelijk.


[07-03-2016] Informatieavond over slijtage
Woensdagavond 16 maart vindt in onze sportzaal de informatieavond over slijtage plaats. Tijdens de informatieavond wordt verteld wat er aan slijtage te doen is. Aanmelden kan gratis via de website van Ziekenhuis Amstelland, via deze link. Het programma van de informatieavond is als volgt:

19.00-19.30uur: inloop met koffie en thee.
19.30-20.15uur: medische oorzaken van artrose en behandelmogelijkheden, door Jasper de Vries; othopeed in Ziekenhuis Amstelland.
20.15-20.45uur: wat kun je zelf doen om slijtagekachten te voorkomen of te verminderen, door Henk van der Weijden; fysiotherapeut van Amstelland Fysiotherapie.
20.45-21.15uur: vragenronde en de mogelijkheid om enkele oefeningen uit te voeren.

We ontvangen u de 16e graag in onze praktijk. Tot dan!

Update 11/03: De animo voor de informatieavond over slijtage bleek zo groot, dat er vanaf heden helaas niet meer aangemeld kan worden. Niet dat we geen extra mensen zouden willen ontvangen; meer mensen passen simpelweg niet in onze zaal. Momenteel wordt er overlegd over een eventuele tweede informatieavond omtrent dit onderwerp. Zodra daar meer over bekend is, zetten we dat op onze website.


[17-02-2016] Filmpje: C-Gait; training na balans- of loopproblemen
Eind januari meldden we al dat er filmopnames van onze C-Mill loopband werden gemaakt. En wel hier het resultaat. In bovenstaande film ziet u een korte demonstratie van de mogelijkheden van de C-Mill loopband; de loopband waarop u kunt trainen wanneer u balans- of loopproblemen heeft. De training maakt deel uit van een onderzoek van de Vrije Universiteit. Als u zich wil opgeven voor de training (die in het filmpje nog iets uitgebreider wordt beschreven), kunt u bellen met 020-7557141. Voor meer informatie kunt u een e-mail sturen naar c.timmermans@vu.nl.


[22-01-2016] Filmopnames C-Mill loopband
Woensdag 20 januari vonden er in onze praktijk filmopnames van de C-Mill loopband plaats. Enkele 'acteurs' en een complete filmploeg hebben ter promotie van de C-Mill een film opgenomen. Waar en wanneer de beelden te zien zijn is op dit moment nog onduidelijk, maar uiteraard zetten we 'm op onze website zodra hij klaar is.


[31-12-2015] Proosten op de fijne samenwerking met revalidatiecentrum Reade
Deze week werden wij door revalidatiecentrum Reade getrakteerd op een prachtige taart, ter gelegenheid van onze prettige samenwerking het voorbije jaar. Ook wij zijn Reade dankbaar, en de taart was heerlijk! We proosten op eveneens een goede samenwerking in 2016.


[21-12-2015] Fijne kerstdagen en een gezond 2016!
Graag wensen wij u bij deze, namens alle collega's, hele fijne kerstdagen en een gezond 2016! 


[15-12-2015] Kerst 2015
Op vrijdagavond 11 december stond ons jaarlijkse kerstuitje op het programma. Ditmaal wel erg dichtbij huis; namelijk in onze eigen, geheel omgebouwde sportzaal. Plotseling zag de plek waar u normaal gesproken volleybalt er totaal anders uit. Klik hier om de foto's te bekijken. Wij wensen iedereen alvast hele fijne feestdagen!


[02-12-2015] Sinterklaas op bezoek
Het heerlijk avondje is natuurlijk pas zaterdag, maar wij werden deze woensdag (2 december) al verrast door een bezoek van de goedheiligman en enkele pieten. Wij wensen iedereen alvast een leuk Sinterklaasweekend en bij onze Sint kunt u ook ná 5 december terecht!


[01-12-2015] Vladimir Lopes Cardozo verlaat onze praktijk
Per 1 december nemen wij afscheid van onze collega Vladimir Lopes Cardozo. De manueel therapeut die op vrijdag werkzaam was bij Amstelland Fysiotherapie, heeft een andere uitdaging gevonden die dusdanig veel tijd vereist dat hij helaas niet bij ons kan blijven werken. Wij wensen Vladimir veel succes! Voor toekomstige afspraken bij Vladimir kunt u hier terecht.


[25-11-2015] Deelnemers gezocht voor C-Mill-onderzoek
Veilig op straat lopen vereist aanpassingen aan de omgeving, zoals bijvoorbeeld plassen water ontwijken of stoepjes op- en afstappen. Mensen met loop- en/of balansproblemen of mensen die een beroerte hebben gehad kunnen hier problemen mee ondervinden.

Bij Amstelland Fysiotherapie is er reeds een onderzoek gestart vanuit de VU, naar een nieuwe vorm van looptraining. Dit onderzoek evalueert een innovatieve patiëntgerichte looptraining op de C-Mill (speciale loopband met visuele context, zie foto). De training is gericht op het verbeteren van de loopvaardigheid, loopsnelheid en het aanpassingsvermogen tijdens het lopen. De inhoud van de trainingen wordt automatisch bepaald op basis van de resultaten en ervaringen van de voorgaande training. Op deze manier verwachten wij dat de training goed zal aansluiten op de wensen en mogelijkheden van de iedere deelnemer. 

Voor wie?
Personen met loop en/of balans problemen:
-bent u ouder dan 65 jaar
-u kunt lopen met of zonder een loophulpmiddel maar u heeft loop- en/of balansproblemen

Of:

Personen na een beroerte:
-u bent ouder dan 18 jaar
-u heeft meer dan 3 maanden geleden een beroerte gehad
-u kunt lopen met of zonder een loophulpmiddel maar u heeft loop- en/of balansproblemen

Wat houdt deelname in?
-5 weken trainen op de speciale loopband, 2 keer per week 30 min lang
-voor en na de trainingsperiode een meting om balans- en loopfunctie in kaart te brengen
-voor en na de trainingsperiode 1 week een bewegingsmonitor dragen

Wellicht is dit iets voor u?
Maak dan een afspraak in onze praktijk. Telefoon: 020-7557141 of via onze website.


[11-08-2015] Amstellandfysiotherapie.nl heeft een nieuw kleurtje
Zoals u ziet hebben wij onze website gedeeltelijk voorzien van een van een nieuw uiterlijk. Onze inhoud en menustijl zijn onveranderd, maar we hebben gekozen voor nieuwe, frisse kleuren, waarbij de content prettig leesbaar blijft. Wij hopen dat deze 'update' bij u in de smaak valt.


[23-07-2015] Pelvic Trainer
Bekkenbodemklachten zijn veelvoorkomende klachten bij zowel mannen als vrouwen. Gelukkig kunnen dergelijke klachten tegenwoordig goed behandeld worden. Het allernieuwste behandelapparaat van bekkenbodemklachten is de Pelvic Trainer. De Pelvic Trainer is een geavanceerd meetinstrument in de vorm van een kruk, met een zitvlak waarin uiterst gevoelige sensoren bevestigd zijn. Die sensoren leveren zeer gedetailleerde informatie over de bekkenbodem van een patiënt, waardoor de fysiotherapeut exact weet hoe de bekkenbodemspieren getraind moeten worden. Amstelland Fysiotherapie beschikt als enige praktijk in deze regio over een Pelvic Trainer.

De Pelvic Trainer kan worden ingezet bij:
- lage rugklachten
- bekkeninstabiliteit
- incontinentie
- seksuele disfunctie

Voor een afspraak of meer informatie over de Pelvic Trainer kunt u bellen met 020-7557141.


[14-07-2015] Move On project gelanceerd
Mensen met blijvende balansproblemen, nadat ze een beroerte hebben gehad, hadden tot verkort weinig trainingsmogelijkheden. Dat leidde dikwijls tot valincidenten en daaraan gerelateerde letsels. Het Move On project is erop gericht om mensen met dergelijke problemen wél de trainingsmogelijkheden te bieden die hen kan helpen bij een verbeterde balans en een verminderde kans op valpartijen.

De C-Mill loopband is door de TU Delft, Radboud Universitair Medisch Centrum en Motekforce Link ontwikkeld om persoonlijke balans te meten en te trainen. In een aantal klinieken en praktijken staat zo’n C-Mill loopband. Amstelland Fysiotherapie is de enige praktijk in de regio met zo’n loopband. Tijdens het Move On project ondergaan patiënten met chronische balansproblemen vier typen trainingen op de C-Mill loopband en vervolgens wordt aan de hand van de resultaten bekeken welk trainingstype het meest geschikt is om balans te herstellen en/of te verbeteren.

Tevens worden de onderzoekdeelnemers een jaar gevolgd met activiteitmeters, om een beeld te krijgen van de mate van activiteit in hun dagelijks leven, in relatie tot de trainingen op de C-Mill loopband. Op deze manier wordt het concrete effect van de balanstrainingen dus in kaart gebracht. 
Kortom: het Move On project zal grote invloed hebben op de dagelijkse zelfstandigheid en sociale participatie van mensen die na een beroerte te maken hebben met balansproblemen.


[29-06-2015] Terugkijktip: Koefnoen, de DBC-code
Vrijdag 26 juni stond het satirische tv-programma Koefnoen in het teken het reilen en zeilen in ziekenhuizen; de DBC-code. Wij vonden de uitzending zo grappig, maar ook zo pijnlijk treffend dat we 'm onze websitebezoekers niet willen onthouden. De uitzending is hier, via Uitzendinggemist.nl, terug te kijken. Veel plezier.


[10-06-2015] Item over fysiotherapie voor looppatiënten in NOS Journaal van 9 juni 2015
In het NOS Journaal van 9 juni kwam een nieuwsitem voor dat interessant is voor claudicatiopatiënten (looppatiënten) in relatie tot fysiotherapie. De uitzending kunt u hier terugkijken. Het geschreven artikel dat bij het nieuwsitem hoort is hier terug te lezen.


[21-05-2015] 'De Volmaakte Mens' terugkijken
Woensdagavond 23.00 uur was op NPO2 het tv-programma 'De Volmaakte Mens' te zien. Buiten dat het een buitengewoon interessant programma is, is een gedeelte opgenomen in onze praktijk. Echter was 23.00 uur voor ons net iets te laat, dus bij deze kunt u het programma terugkijken via Uitzendinggemist.nl.


[20-05-2015] Vanavond 23.00 uur inschakelen op NPO 2
Vorige week kondigden we het al aan, maar vanavond is het zover: Amstelland Fysiotherapie in het programma De volmaakte mens, met als thema 'de dood uitgedaagd'. 23.00 uur is aan de late kant, maar gelukkig is de uitzending later terug te kijken via Uitzendinggemist.nl. Morgen zullen we de link naar de uitzending plaatsen.


[15-05-2015] Onze praktijk in 'De Volmaakte Mens' op NPO 2
Woensdag 20 mei om 23.00 uur wordt op NPO 2 een aflevering van het programma 'De Volmaakte Mens' uitgezonden, genaamd 'De dood uitgedaagd'. Kunnen we 150 jaar oud worden, of misschien wel 1000 jaar? Dat is het centrale vraagstuk van de uitzending. Een deel van de aflevering is in onze praktijk opgenomen. Een trailer ervan is hier alvast te bekijken.


[11-03-2015] Open Dag bij Amstelland Fysiotherapie
Zaterdag 21 maart is een dag die u alvast in uw agenda kunt omcirkelen, want dan vindt in Ziekenhuis Amstelland vanaf 10.00 uur de Open Dag plaats. Wij hebben als fysiotherapiepraktijk een leuk programma met diverse activiteiten voor jong en oud samengesteld. Onze fysiotherapeuten zijn aanwezig om allerlei interessante tests bij bezoekers uit te voeren en diverse medisch specialisten uit het ziekenhuis geven lezingen in onze sportzaal. Bezoekers kunnen onze C-Mill loopband uitproberen en ook ons Fysio Games-apparaat zal klaarstaan voor gebruik. Kortom: voor ieder wat wils.


[04-03-2015] Zaterdag 21 maart Open Dag in Ziekenhuis Amstelland
Zaterdag 21 maart houden alle Nederlandse ziekenhuizen een Open Dag en omdat wij als fysiotherapiepraktijk 'vastzitten' aan Ziekenhuis Amstelland, doen wij aan de Open Dag mee. Diverse artsen en medisch specialisten geven lezingen in onze sportzaal (zie 'Lezingen' hieronder), we nodigen bezoekers uit voor tests op onze bijzondere C-Mill loopband. Daarnaast kunt u Fysio Gaming uitproberen en we voeren conditietests uit. Kortom; we hebben genoeg leuks voor u in petto. De Open Dag duurt van 10.00 tot 16.00 uur. Wij hopen u de 21e in onze praktijk te verwelkomen!

Lezingen bij Amstelland Fysiotherapie tijdens de Open Dag:
11.00 uur: Marijke Trappenburg, internist ouderengeneeskunde.
12.00 uur: Wim Ruger, nefroloog van Niercentrum aan de Amstel over nierfalen.
13.00 uur: Michiel van Zeeland, vaatchirurg over spataderen.
14.00 uur: Paul Borgdorff, pijnarts, 'Pijn wat doe je ermee?'.
15.00 uur: verschillende neurologen aan het woord.


[16/02] Nieuwe profielfoto's op de website
Vorige week kon u al lezen over onze nieuwe 'Wall of fame' in onze praktijk, maar nu hebben we de nieuwe foto's ook aan de profielpagina's van onze collega's op de website gekoppeld. Dus per collega kunt u het resultaat van onze 'fotoshoot' bewonderen. U vindt onze collega's onder het kopje 'medewerkers'.


[10-02-2015] Nieuwe fotogallerij in onze praktijkgang
Mensen die onze praktijk de afgelopen dagen al hebben bezocht zal het ongetwijfeld zijn opgevallen; sinds deze week hangt er een nieuwe fotogallerij in onze praktijk. De portretten van al onze collega's (27 maarliefst!) vormen een ware Amstelland Fysiotherapie-'Wall of fame' en hebben veel bekijks. Klik hier als u alle nieuwe foto's van onze collega's wilt bekijken.


[04-02-2015] Een 8,8 van Qualizorg
Deze week ontvingen wij het certificaat van Qualizorg van het jaar 2014. Gemiddeld scoorden wij een 8,8! Ondanks dat wij voortdurend proberen om ons te verbeteren, is dat een fijn rapportcijfer. Het Qualizorg-certificaat laat onder andere de beoordelingen zien die te maken hebben met de informatievoorziening, bejegening, verwachtingsmanagement en participatie tijdens onze behandelingen. 


[20-01-2015] Nieuwe behandeling op de website: Stress Management
Goed nieuws voor mensen met stressklachten, want vanaf nu kunt u ook daarvoor bij ons terecht. Onze collega Marijke van der Zwaan helpt u erbij om van die vervelende klachten af te komen. Uitgebreide informatie vindt u hier. Tevens hebben wij een Stress Management-folder aan ons folderassortiment toegevoegd, dus die kunt u meenemen wanneer u onze praktijk bezoekt.


[05-01-2015] Onze behandeltarieven blijven in 2015 hetzelfde!
Jaarlijks verhogen de meeste zorgverleners hun tarieven. Bij Amstelland Fysiotherapie gebeurt dat echter niet in 2015: onze tarieven blijven hetzelfde. Dat houdt in dat wanneer u geen aanvullende verzekering heeft, maar wèl fysiotherapie nodig heeft, u voor nog geen dertig euro bij ons behandeld kunt worden!


[15-12-2014] Informatie omtrent feestdagen bij Amstelland Fysiotherapie
De feestdagen staan voor de deur en daarom informeren wij u alvast over de dagen dat onze praktijk gesloten is. Donderdag 25 december en vrijdag 26 december (eerste en tweede Kerstdag) zijn wij gesloten, net zoals op donderdag 1 januari. Op de overige werkdagen zijn wij gewoon geopend. Mocht u nog vragen hebben op dit vlak, kunt u die uiteraard aan uw therapeut of begeleider stellen. Wij wensen iedereen alvast hele fijne feestdagen!


[08-12-2015] Filmpje RTL4's Medical Travel
Eind oktober nam het tv-programma Medical Travel van RTL4 een item op in onze praktijk. De hele uitzending is terug te kijken via RTLxl.nl (zie het eerdere nieuwsbericht op deze pagina), maar nu hebben wij ook ons 'eigen' filmpje ontvangen. Dat filmpje staat op onze homepage en kunt u hier bekijken (even omlaag scrollen).


[20-11-2014] Amstelland Fysiotherapie bij EenVandaag op NPO1
Vanavond om 18.15 moet u even de televisie aanzetten en naar NPO1 zappen, want dan ziet u een item over veroudering, met ondermeer onze C-Mill-loopband, dat is opgenomen in onze praktijk. Mocht u op dat tijdstip aan de eettafel zetten, dan kunt u het programma later terugzien op Uitzendinggemist.nl.


[31-10-2014] 100.000 keer bekeken!
Op 31 oktober werd voor de 100.000e keer een webpagina op Amstellandfysiotherapie.nl weergegeven. Wij zijn erg blij dat deze website door zoveel mensen bekeken wordt.
We hopen van harte dat u onze website blijft bezoeken en willen bij deze al onze websitebezoekers bedanken. Op naar de 200.000!


[30/9] Nieuw: Fast Track-methode bij knieoperaties in Ziekenhuis Amstelland
Knieoperaties in Ziekenhuis Amstelland, gaan sinds kort volgens de zogenaamde 'Fast Track-methode'. De Fast Track heeft als doel patiënten extra snel te laten herstellen van de operatie, zonder complicaties. Het gevolg van deze werkwijze is dat patiënten eerder naar huis kunnen. Amstelland Fysiotherapie verzorgt de fysiotherapie in Ziekenhuis Amstelland en is zodoende nauw betrokken bij deze nieuwe behandelwijze. In de nieuwe Zorgkrant (die over ongeveer een maand verschijnt) van Ziekenhuis Amstelland, staat een interview met onze collega's Michelle Bouten en Henk van der Weijden, waarin uitgebreider op de Fast Track-methode wordt ingegaan. De foto's van het interview zijn hier te bekijken.


[23/09] Sponsor van bedrijfshockeyteam
Gisteravond heeft het bedrijfshockeyteam van Ziekenhuis Amstelland haar tweede wedstrijd gespeeld. Amstelland Fysiotherapie heeft de shirts gesponsord en de maatschap Orthopedie en Stichting Vrienden leverden ook een sponsorbijdrage om dit team mogelijk te maken. Uit alle hoeken van het ziekenhuis doen collega's mee. Een heel gezellig team!


[22/09] Medical Travel met Amstelland Fysiotherapie terugkijken
Gistermiddag (zondag de 22e) was ons filmitem te zien in het RTL4-programma Medical Travel. Maar, wij snappen, dat het mooie weer, de Dam tot Dam-loop, al het voetbal of andere leuke weekendactiviteiten ervoor gezorgd kunnen hebben dat u op het moment van uitzenden niet voor de buis zat. Geen probleem, want u kunt de uitzending hier in het geheel terugkijken. Ons item start na 16.45 minuten. Veel kijkplezier!


[01/09] RTL 4 Medical Travel bij Amstelland Fysiotherapie: Behind the scenes
Afgelopen vrijdag 29 augustus kwam er een cameraploeg van RTL 4 langs, om een film over onze praktijk te maken voor het tv-programma Medical Travel, dat op zondag 21 september zal worden uitgezonden. Een fotoverslagje van de opnames kunt u hier terugzien. Het bovenstaande video is de 'making of' van de film, met - héél exclusief - 'behind the scenes'-materiaal. Wij verheugen ons erg op het eindresultaat.


[18/08] Filmopnames Medical Travel
Op vrijdag 29 augustus wordt er een film gemaakt van onze praktijk voor het programma Medical Travel, wat op RTL 4 wordt uitgezonden. In de film zullen onze praktijkfaciliteiten getoond worden, evenals een aantal behandelmethodes. Ook onze nieuwste en meest moderne apparaten zoals de C-Mill-loopband en Fysio Gaming zullen in de film te zien zijn. Opnames beginnen de 29e om 10.00 's ochtends. Waarschijnlijk is de tv-uitzending op 21 september te zien op televisie.


[28/07] C-Mill symposium in september
Op dinsdag 16 september vindt in onze praktijk het C-Mill symposium plaats. Deze bijeenkomst over de bijzondere loopband, bevat een preview van de nieuwste software, een presentatie van nieuwe onderzoeksresultaten, een gangbeeldanalyse en diverse demonstraties. Collega-therapeuten of mensen die met de C-Mill werken zijn van harte welkom. Het symposium duurt van 18.00 tot 21.00 uur. Ontvangst met koffie en thee en een borrel na afloop. Aanmelden (of meer informatie) via Forcelink.nl. Tot 16 september!


[27/6] Nieuw in onze praktijk: geavanceerde testfiets
Sinds deze week hebben wij de beschikking over een geavanceerde testfiets. De fiets, de Corival van de firma Lode, wordt ingezet om diverse tests uit te voeren met als doel om de vooruitgang binnen behandeltrajecten te kunnen tonen. De tests zijn uiterst nauwkeurig, betrouwbaar en reproduceerbaar. Daarom is de Corival testfiets wereldwijd een van de meest populaire ergometers (apparaat om belastbaarheid te testen). Vraag uw therapeut voor meer informatie.


[17/6] Nieuw in onze praktijk: FysioGaming
Sinds deze week kunnen onze cliënten gebruik maken van het moderne FysioGaming-apparaat, waarbij revalidatie en spel op een vermakelijke en effectieve manier met elkaar gecombineerd worden. Door deze vorm van revalidatie, blijft er voor revalidanten een uitdaging in het revalidatietraject aanwezig en daardoor kost het minder moeite om de oefeningen vol te houden. Er zijn maarliefst 66 verschillende oefeningen en dertig diverse moeilijkheidsgraden. Daarnaast is het mogelijk om een speciaal voor u gepersionaliseerd oefenprogramma samen te stellen. Interesse? Vraag uw fysiotherapeut naar FysioGaming!


[16/05] Verdieping in duizeligheid
Ingrid Lange heeft zich op 16 mei 2014 nog verder verdiept in het verhelpen van duizeligheid. In het kenniscentrum Duizeligheid in het Gelre Ziekenhuis in Apeldoorn heeft zij een dag lang de nieuwste inzichten te horen gekregen. Hiermee kan zij u nog beter van dienst zijn bij duizeligheidsklachten, BBPD of neuritis vestibularis. Deze mogelijkheden bieden wij in nauwe samenwerking met KNO arts Bas de Cock.


[30/04] Manuele therapie
Vanaf 1 mei 2014 kunt u bij ons ook terecht voor manueel therapie. Hiermee hebben we alle belangrijke specialisaties binnen de fysiotherapie in huis. U kunt een afspraak maken met Vladimir Lopes Cardozo.


[17/03] 25 jaar H.I.B.-groep!
Onze Hart In Beweging-sportgroep bestaat deze week maarliefst 25 jaar. Reden genoeg om de sportieve deelnemers in het zonnetje te zetten! Van de sportzaal aan de Amstelveense Ouderkerkerlaan, naar de Appellaan en nu al zes jaar in onze eigen sportzaal. Sommige deelnemers zijn er al vanaf de oprichting bij: chapeau! Op naar de volgende 25 jaar.


[17/03] Informatie over zorgverzekeringen? Bekijk Gerust.nl.
Wanneer u op zoek bent naar informatie met betrekking tot zorgverzekeringen dan biedt Gerust.nl uitkomst. Gerust.nl is een website met informatie over allerhande verzekeringen, aangeboden op duidelijke en overzichtelijke wijze. Verzekeringsvragen? Neem een kijkje!


[21/02] Opnieuw A-label van Zorg en Zekerheid
Ook dit jaar kregen wij van ziektekostenverzekeraar Zorg en Zekerheid het A-label toegekend. De reden van deze onderscheiding is dat wij altijd net iets verder gaan in het belang van de patiënt.


[17/01] Geriatrie als nieuw specialisatie
Per januari 2014 is fysiotherapeut Jasper Sint bij ons komen werken. Hij is de enige Master in de geriatrie in Amstelveen en met zijn komst kunnen wij u optimale ouderenzorg bieden; een specialisatie waarmee we erg blij zijn.


[16/01] Onderzoek Claudicatiopatiënten
Januari 2014 zijn we gestart met een onderzoek waarbij patiënten met Claudicatio Intermittens (ook wel etalagebenen genoemd) op verschillende manieren het lopen trainen. Hierbij gebruiken we de C-Mill loopband. Wij onderzoeken samen met Sabrina Joosten van het VU Medisch Centrum welke trainingsvorm op de C-Mill loopband het beste werk voor deze patiëntgroep. 
Om daarachter te komen zullen alle patiënten met Claudicatio Intermittens drie trainingsvormen uitvoeren. Aan de hand van de resultaten kunnen we bepalen welke methode de beste resultaten oplevert en welke methode door de patiënten als het leukst wordt ervaren, want wij streven ernaar om patiënten op een leuke manier optimaal te trainen.


[29/11] Amstelland Fysiotherapie-krant binnenkort op uw deurmat!
Vanaf dinsdag 9 december zal onze eerste Fysiotherapie Amstelland-krant bij maarliefst 18.000 huishoudens in Amstelveen op de deurmat vallen. In deze krant vindt u onder andere informatie over ons brede scala aan behandelingen, de diverse fasciliteiten die wij u bieden, interviews met onze medewerkers en uiteraard alle praktische zaken omtrent onze praktijk. De krant zal via het folderpakket (met reclamebladen) verspreid worden. Uiteraard is de krant tevens gratis verkrijgbaar in onze praktijk. Op de afbeelding rechts ziet u alvast een voorproefje.


[01/11] Samenwerking met Amstelring
In tijden waarin de verzekeringsvoorwaarden opnieuw aangescherpt worden, zijn veel mensen op zoek naar een manier om toch fysiotherapie te kunnen krijgen voor een redelijke prijs. Om onze praktijk toegankelijk te houden voor patiënten die niet meer goed verzekerd zijn voor fysiotherapie, hebben we een exclusief contract met Amstelring afgesloten. Amstelring is een zorgorganisatie voor mensen die wonen in regio’s Amstelland en Meerlanden, en staat voor vele vormen van zorg en dienstverlening. Alle leden van Amstelring kunnen met korting fysiotherapie bij ons in de praktijk of aan huis krijgen. Dus betaalt uw verzekeraar niet (meer) mee en moet u zelf voor de kosten opdraaien? Dan is dit de manier om uitstekende fysiotherapeutische zorg te krijgen voor een redelijke prijs!


[13/09] Subsidie voor C-Mill-loopband
Afgelopen zomer hebben we bij het Ministerie van Economische Zaken een subsidie-aanvraag gedaan voor onze C-Mill-loopband. Tot onze grote vreugde is onze aanvraag toegekend, wat betekent dat deze bijzondere loopband in onze praktijk kan blijven en patiënten erop kunnen blijven oefenen. 

Samen met het LUMC, het Rijnlands Revalidatie Centrum en Forcelink (fabrikant van de C-Mill) zullen we een expertsysteem met software gaan ontwikkelen, om mensen met bijvoorbeeld een CVA of Parkinson een adequaat C-Mill-behandelplan te kunnen bieden. We zijn de enige eerstelijnspraktijk in Nederland die aan dit project meewerkt. Daar zijn we trots op!


[15/08] Nu ook op Twitter!
Sinds vandaag kunt u Amstelland Fysiotherapie ook volgen op Twitter. Op de hoogte blijven van de nieuwste acties en van ons laatste nieuws? Volg ons dan via @AmstellandFysio.


[05/07] Amstelland Fysiotherapie behandelt sneller en effectiever
De behandelduur van chronische patiënten is in onze praktijk zeer laag. Dit hebben we te danken aan ons team van gespecialiseerde fysiotherapeuten die een hoge behandelkwaliteit bieden. U bent bij ons gemiddeld 43% sneller uitbehandeld dan bij andere praktijken in deze regio!


[05/07] Het effect van de C-Mill loopband
3 juli verscheen er een artikel over het effect van training op de C-Mill loopband na een beroerte. In dit onderzoek kregen zestien mensen in de chronische fase na een beroerte vijf weken lang tweemaal per week C-Mill training. Uit de resultaten van het ondezoek (een samenwerking van Reade, Faculteit Bewegingswetenschappen van de VU en UMC St. Radboud) bleek dat de deelnemers na vijf weken C-Mill training beter scoorden op balans- en looptesten, fysiek actiever waren en verbeterden in het maken van stapaanpassingen. De deelnemers waren enthousiast en positief gestemd over deze trainingsvorm. De onderzoekers concludeerden dat C-Mill training na een beroerte veelbelovend is.


[28/06] Amstelland Fysiotherapie heeft A-label
Zorg en Zekerheid is voor ons de belangrijkste zorgverzekeraar. Zij hebben onze praktijk onlangs het A-label gegeven, omdat wij net een stapje verder gaan in het belang van de patiënt.


21/06] De C-Mill loopband bij Amstelland Fysiotherapie
Amstelland Fysiotherapie heeft sinds kort de revolutionaire C-Mill loopband tot haar beschikking. Samen met onderzoekers en internisten van VU Medisch Centrum, hebben we een onderzoeksplan opgesteld om te kijken hoe wij het beste kunnen voorzien in ouderenzorg. Verbetering van looppatroonstabiliteit en valpreventie staan bij hierbij voorop. Daarnaast is de band in te zetten bij mensen die een CVA (een beroerte) hebben gehad, met Parkinson of een andere neurologische aandoening.

De C-Mill loopband is een drie meter lange loopband die door geavanceerde technologie kan meten waar drukpunten liggen en hoe het looppatroon van iemand eruit ziet. Tevens kunnen er figuren op de loopband geprojecteerd worden; waardoor realistische situaties uit het dagelijks leven kunnen worden nagebootst en geoefend. De C-Mill loopband is daarom het ideale instrument om mensen voor te bereiden of extra te trainen om veilig de straat op te gaan en beter te leren lopen.

Momenteel zijn wij één van de weinige fysiotherapiepraktijken die een C-Mill hebben staan en daarom bieden wij mensen met veel plezier deze buitenkans op het gebied van looptraining.

Klik hier voor een foto-overzicht.


Volg ons op Facebook
Ondanks het feit dat onze website zo up-to-date mogelijk is, verwijzen we u voor ons dagelijkse nieuws graag naar onze eigen Amstelland Fysiotherapie Facebookpagina. Als u al een Facebookaccount heeft hoeft u alleen maar op 'Like' (of 'Volgen') te klikken om dagelijks op de hoogte te blijven van hetgeen wij doen, welke interessante acties we hebben en welke nieuwsberichten wij relevant vinden om te delen.